Dorty
Dorty nabízíme ve třech velikostech a různých cenách, v závislosti na konkrétním typu dortu:
malý (cca 8 porcí) 680–790 Kč
střední (10–12 porcí) 810–960 Kč
velký (12–14 porcí) 890–1080 Kč
Dort lze v případě potřeby připravit i ve větších velikostech.
Na přání vyrobíme čokoládovou tabulku s nápisem – cena 50 Kč.
Saint Dominque
pro milovníky hořké čokolády Callebaut Saint Domingue 70% (která je v korpusu i v krému), s vrstvou krému ze slaného karamelu
|
|
|
Chocolat d’Or
lehčí dort s nadýchanou čokoládovou pěnou, navrchu potažený bílou a tmavou čokoládou
|
|
|
Lanýžový dort
s čokoládovou ganache, která je velmi sametové a jemné konzistence, zdobený kakaem a čokoládou
|
|
|
Ovocný dort
s vanilkovým krémem, obalený praženými mandlemi, s ovocem dle vlastního výběru – maliny, lesní směs
|
|
|
Pistáciový dort
s pistáciovým krémem zjemněným bílou čokoládou
|
|
|
Sacher
vídeňský dort s korpusem se 70% čokoládou a meruňkovou marmeládou, dle tradiční receptury
|
|
|
Jahodový dort
s jahodovým krémem a čerstvými jahodami
|
|
|
Carrot cake
mrkvový korpus s vyšlehaným tvarohovo-máslovým krémem a citronovou polevou, zdobený marcipánovými mrkvičkami
|
|
|
Profiterol
specialita z odpalovaného těsta s vanilkovým krémem zjemněným smetanou, máčený v temné italské čokoládě "Moretta"
|
|
|
Profiterol bílý
specialita z odpalovaného těsta s vanilkovým krémem zjemněným smetanou, máčený v bílé čokoládě
|
|
|
Maxivětrník
tradiční český zákusek s karamelovou šlehačkou a vanilkovým krémem v netradičně velkém provedení
|
|
|
Japonais
exkluzivní lískooříškový dort se šlehačkou z pravé čokolády posazený na speciálním sněhovém korpusu (k přípravě tohoto dortu se nepoužívá mouka)
|
|
|